×

Waarschuwing

JFolder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad
 
 

Activiteiten

Hieronder vindt u een aantal een links naar activiteiten in de omgeving die wij voor u hebben geselecteerd. Voor nog meer informatie kunt u ook kijken op http://www.borculobruist.nl

 De Berkelzomp

Wat kan er mooier zijn dan onder mooie witte schapenwolken langs frisgroene graslanden en lommerrijke oevers te varen met een fluisterstille Berkelzomp. Een onvergetelijke ervaring, waar in de loop der jaren al vele gasten van konden genieten.      

De Hambroekplas

Vlakbij Borculo ligt recreatiegebied Hambroekplas. Dit kleinschalige gebied biedt voor ieder wat wils op en aan het water: zonnen, vissen, zwemmen of kanoën. Voor de kinderen zijn er uitdagende speeltoestellen.  

De Melktap

Bij "De Melktap" van de familie Erinkveld kunt u dagelijks verse boerderijmelk tappen uit een melkautomaat. In het gezellige winkeltje kunt u ook terecht voor streekproducten en voor boerengolf/survival, klootschieten, maisdoolhof, boerderijspelen en diverse binnen activiteiten o.a. Oudhollandse spelen.

Fietsen in de achterhoek

Alle fietsroutes die je maar kunt bedenken.         

IJsboerderij 't Dommerholt

In het Berkelstadje Borculo produceren zij op geheel ambachtelijke wijze boeren-ijs. Ongeveer 90% van de productie is roomijs. Dit wordt gemaakt van verse melk uit het eigen melkveebedrijf. 

Bij het terras zijn speeltoestellen voor het vermaak van de kinderen. 

Pitch 'n Putt

Golfbaan in Diepenheim.

Ultimate Adventures

Alles van geheel verzorgde survivaltochten tot het huren van een fiets of kano. 

Zwemparadijs de Beemd

Het zwembad is in 2003 verbouwd waardoor er tevens een grote sporthal, een gymzaal, horecaruimte zijn bijgekomen. Heerlijk voor een leuke dag als het buiten minder goed weer is!

 prev upnext up

 

 

 
 marker up
bbborculo 2014 sitemap